Fostul premier Victor Ponta spune că a decis să treacă la un ton neutru după ce adevărurile spuse de el privind lipsa măsurilor luate în urma tragediei de la Colectiv au deranjat.

Ponta spune acum că România e țara lucrului bine eșuat, ca o parafrază la sloganul România lucrului bine făcut, cu care a candidat Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale.

„Am zis: ca să nu îmi dau demisia, promit să nu mai spun niciodată că nu s-a făcut nimic în 8 ani. S-a urcat pe cadavre și s-a spus că se va face mai bine. Ciolacu a apărut de o lună, dar cei dinainte nu au făcut nimic. Nu mai spun chestia asta, dar spun ceva neutru. Am ajuns în 2023 și suntem România lucrului bine eșuat. De câte ori se întâmplă o nenorocire, nimeni nu este vinovat. În ultimele două săptămâni s-au întâmplat trei nenorociri: o femeie însărcinată se duce și moare într-un spital județean (la Botoșani), un șofer drogat este oprit de poliție și îi dau drumul ca să omoare niște oameni, apoi mor niște oameni într-un accident. Se putea solda cu mai mulți morți”, a spus Ponta la România tv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.