Preşedintele Pro România, Victor Ponta a declarat marţi că, PSD va fi timp de cel puţin 10 ani partidul care a bătut Diaspora în Piaţa Victoriei şi a gazat oameni. 

 

Sursa fotografiei: ziare.com„Am fost membru PSD 16 ani, până m-a dat Dragnea afară, n-am văzut niciodată această ură pe care o simt acum, ura este contra lui Dragnea, dar se duce la PSD. Numerele faimoase de înmatriculare nu erau cu Dragnea, erau cu PSD. Foarte mulţi oameni spun au votat PSD 20 de ani, dar nu vor mai vota niciodată după ce am văzut ce se întâmplă. Plus că sunt lucruri foarte grave, cum a fost chestiunea din 10 august. M-am înscris în PSD în 2001 şi tot mi-au reproşat oameni, la 10 ani după evenimente, că m-am înscris în partidul vinovat de mineriade”, a declarat Victor Ponta, marţi, la o întâlnire regională alături de zeci de membri şi simpatizanţi din patru judeţe.

3 COMENTARII

 1. Domnul Ponta ,
  ” Diaspora ” sa-si vada de familiile lor pe care le finatzeaza cu bani si sa ne lase in pace pe noi cei ramasi „acasa ” , ca stim noi cel mai bine ce vrem si ce dorim … iar ” gazarea” celor care se manifesta violent si fara autorizatie, foarte buna este , ca macar asa vor mai sari ” pa.du.chii ” de pe care-i au ” pe scafarlie ” !!!
  Domnul Ponta, daca Dvs tot ati facut in nadragi de spaima cand un grup de ” ca.ca – ma.ca ” s-au ratzoit la Dvs in Bucurestiul ala infect si v-ati dat demisia … nu cred ca toata populatia este in onorabilul Dvs asentiment !

 2. Domnu… ” Vomit ” ,
  N-au plecat din cauza „celor ca mine” , ci al tuturor politrucilor pe care i-am avut de la asa zisa Revolutie incoace, indiferent ca au fost de stanga ( ” ciuma rosie ” ) sau de dreapta ( ” nazi.s.to-capitalista ” ) … care s-au perindat la guvernare .
  Asa este, s-au dus ca sa poata sa-si intretina familiile, dar va intreb, daca pleaca cei de stanga… si vin inapoii cei de dreapta, fata de care aveti puternice sentimente de afectiune dupa caum se vede… credeti ca va fi mai bine ? Doara inaintea celor aflati astazi la guvernare, aia au fost … si ati vazut cum ne-au guvernat de era sa dea faliment toata societatea ! Migrarea in masa a populatiei n-a incepuit nici azi, nici ieri… ci deja de la Revolutie incoace . Se pare ca prea esti dumneata cu ” microcipul virusat ” sa pricepi asta .
  In tzara asta, se pare ca tot regimul comunist al lui Ceausescu ar fi cel mai potrivit sa existe … care n-a fost bun… si erau o groaza de necazuri si de interdictii… dar fatza de ceea ce se intampla azi in Romania, era cu totul mult mai BINE , fara sa fiu nostalgic, ptr ca si eu am aflat de la tata si de la bunicu… si-mi vine si mie sa plec cat vad cu ochii, unde si-a dus ” mutu calu si nebunu roata „… dar unde anume, ca nicaieri nu-i nimeni cu covrigii ” in coada … sau altundeva „… si nu mi se pare firesc sa vina cel „plecat dincolo „… sau aiurea … sa dicteze ce si cum sa fie pentru cei care rabda si raman aici… ACASA ! ! !
  No… doar partial… , sunt de acord cu ‘mata !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here