Fostul selecționer al României Victor Pițurcă a fost reținut de procurorii DNA, într-un dosar ce vizează achiziții derulate în perioada pandemiei. Un complet de judecată va decide dacă va dispune o măsură restrictivă de libertate în acest caz.

Fostul selecționer al României, Victor Pițurcă, a fost chemat, luni, la sediul central al DNA. Acesta a dat declarații în fața procurorilor anticorupție și, ulterior, a fost reținut.

Potrivit Prosport, dosarul actual, cel vizat de DNA, este cel al achiziționării de măști în perioada pandemiei. În același dosar este audiat în paralel la aceasta oră și unul dintre șefii ROMARM. Din acest dosar, o parte din fapte au ajuns pe masa procurorilor DNA, în urma unei disjungeri către Parchetul anticorupție.

În dosarul lui Victor Pițurcă, procurorii au luat măsura reținerii și cu privire la directorul general al ROMARM, Gabriel Țuțu. În cauză, mai există și alți suspecți din sfera Ministerului Apărării Naționale. Acuzațiile se referă al achiziții de măști medicinale de către unități ale MApN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.