Vicepreşedintele CSM procurorul Codruţ Olaru acuzat că a plagiat de la ziarişti

83

Asociaţia clujeană GRAUR, care gestionează indexul operelor plagiate din România, a emis un comunicat potrivit căruia pasaje consistente din prima carte publicată de procurorul Codruţ Olaru, fostul şef al DIICOT şi actualul vicepreşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), sunt plagiate. Prima carte scrisă de Codruţ Olaru, ”Particularităţile criminalităţii organizate în România”, apărută la Editura Hamangiu în 2014, conţine paragrafe întregi copiate de la ziariştii Emilia Sercan şi Luca Andrei Popescu.


Află detalii despre cum și-a plagiat Codruț Olaru cărțile și cum a fost acesta avansat într-o funcție importantă fără să aibă o zi de muncă în respectivul minister, cumpărând ziarul Gazeta de Cluj de la orice punct de vânzare a presei.

Răzvan Robu

1 COMENTARIU

  1. Iara va f.te grija de cine si ce a „plagiat”… ?! Maaaa… ocupati-va de alte treburi ma, ca sunt acte si fapte ce tin de disciplina scolara si cad in competenta exclusiva al profesorilor care examineaza astfel de „lucrari” si care daca ei nu sunt sesizati in nici un fel, nu este treaba altuciva, care este invidios ori care vrea nod in papura ca cineva are anumite titluri si/sau diplome.
    Terminati dr.acului cu astfel de prostii… !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here