Primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan a anunțat în urmă cu câteva minute că, o persoană care locuiește pe o stradă aglomerată din localitate, a fost confirmată Cu CoVid-19. În acest context, edilul le transmite cetățenilor rugămintea să ia în serios sfaturile autorităților în privința izolării și distanțării sociale.

„Dragi cetățeni, cu părere de rău nu putem da încă vestea mult așteptată de relaxare după starea de alertă întrucât este confirmată pozitiv o persoană care locuiește pe o stradă aglomerată, strada Obor din Beclean.

Rog toate familiile să ia în serios și cu multă responsabilitate sfaturile autorităților în privința izolării și a distanțării sociale, să își acopere gura și nasul atunci când interacționează cu alte persoane și mai ales în spații publice închise.

Trebuie să fim cu toții atenți cu sănătatea noastră și a celor din jurul nostru. Multă sănătate tuturor!”, a scris primarul Moldovan, pe pagina sa de Facebook.

Dragi cetățeni, cu părere de rău nu putem da încă vestea mult așteptată de relaxare după starea de alertă întrucât este…

Gepostet von Nicolae Moldovan am Donnerstag, 28. Mai 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here