Premierul Nicolae Ciucă a declarat că a discutat în cadrul unei ședințe despre posibila eliminare a impozitului la pensiile sub 3.000 de lei.

Premierul Nicolae Ciucă a declarat marți seară, după ședința PNL, că a discutat în cadrul Biroului Politic Național despre posibila eliminare a impozitului la pensiile sub 3.000 de lei – o extindere de la plafonul actual de 2.000 de lei.

„Această propunere de neimpozitare a pensiilor sub 3.000 de lei a fost discutată, vom merge cu ea în Coaliție”, a afirmat premierul.

Conform libertatea, Ciucă a mai spus că nu s-a discutat până acum despre o posibilă majorare a pensiilor mici sau medii. În schimb, în cadrul ședinței de marți seară a PNL s-a discutat despre rectificarea bugetară, absorbţia fondurilor europene, dar şi despre chestiuni interne de partid, cum ar fi alegerile în diferite organizaţii.

„Am discutat cu președinții filialelor judeţene pentru desfăşurarea unor acţiuni concrete la nivelul UAT pentru a beneficia de absorbţia unor sume mari din fonduri europene, atât fonduri de coeziune, PNRR, cât şi cadrul financiar multianual 2021- 2017”, a mai transmis Ciucă.

Citește și: Bistrițean condamnat la 13 ani de închisoare: 4 tinere victime a acestui „loverboy”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here