Veste bună pentru peste 100.000 de pensionari!

423
Sursa foto: pagina de Facebook Emil Radu Moldovan

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan spune că ziua de 1 octombrie vine cu o veste bună din partea Guvernului României, pentru peste 100.000 de pensionari.

 

”Ziua de 1 Octombrie mai vine și cu o veste bună din partea Guvernului României: peste 100.000 de pensionari care au avut grupele I si II de munca si au ieșit la pensie in perioada 1990 – 1 ianuarie 2011, vor primi pensii majorate!”, scrie președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud pe pagina de Facebook.  

Președintele CJ B-N a transmis un gând bun tuturor celor care, prin muncă grea au reușit să construiască mare parte din ceea ce înseamnă România de azi.

”De Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, vreau să transmit un gând de bine către cei care cu muncă grea au reușit să construiască mare parte din ce înseamnă România de azi! Le mulțumesc și le sunt recunoscător pentru că ne-au pregătit o țară și o societate în care să trăim și să ne dezvoltăm!”, scrie președintele Consiliului Județean B-N, Radu Moldovan.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here