Vasile Laba luptă „cu pixul” în războiul pentru controlul pădurilor din zonă

635

Când ceva nu-ţi convine şi eşti primar şi mai ai şi majoritate în Consiliul Local, poţi să modifici ce te taie capul doar cu o ridicare de mâini. Aşa vrea să se asigure Vasile Laba că va continua să controleze veniturile Ocolului Silvic, pe care l-a transformat tot el în regie. Văzând că banii intră mai greu în varianta regie la bugetul local, Laba a radiat regia printr-o ridicare de mâini.

 

Şedinţă de consiliu local cu scandal luna trecută la Bistriţa-Bârgăului. Aleşii au radiat, din pix, Regia Publică Locală Ocolul Silvic Bistriţa-Bîrgăului, după ce în urmă cu un an tot ei au înfiinţat-o. Primarul şi consilierii locali nu au mai ţinut cont şi de legislaţie, care spune că radierile din Registrul Comerţului se fac de către instanţele de judecată din nu de o adunătură de consilieri locali, printr-o ridicare de mâini.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita.

Andreea Moldovan

4 COMENTARII

  1. Bravo lui.Unul ca Pop nu avea ce cauta in fruntea ocolului silvic.Nu s-a mai auzit nicaieri in tara asta ca un angajat sa i-si dea singur locul de munca in judecata ca nu functioneaza legal,mai ales ca e si condamnat cu suspendare si mai are un dosar greu la politie cu folosire ilegala de ciocan si un prejudiciu imens,dar el vrea cu orice pret sa aibe toate ciocanele la indemana.Se zvoneste pe la alimentara la Ilie Albu ca i s-a ridicat ciocanul de tot de catre politie.Oare de ce?Vor sa-i puna coada noua???

  2. Atat timp cat primarul are interes in zona lemnului nu are cum sa functioneze bine lucrurile. Stati linistiti ca in cativa ani nu o sa mai aibe bargauanii nici lemn de foc, sa vedem atunci tot asa voteaza?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here