Valentin Pop Mititean…lacom după crizanteme în piață

1380

Ghiciți cine și-a luat concediu să vând la tarabe diferite, împreună cu soția crizanteme ?

Domnul inspector Valentin Pop Mititean a făcut-o. Dacă nu îl știți după nume, deși e greu de crezut, vă reamintim că este vorba de omul ce a încercat să își înjurubeze fiul pe un post la Antifrauda de la Direcţia pentru Agricultură BN.

Imagini pentru crizantemeCică l-au sfătuit ceilalți comercianți să mai lase din prețul de la crizanteme, el fiind producător, și să le vândă unui alt comerciant, iar el să se întoarcă la muncă să îi verifice pe cei ce se ocupă cu comerț ilegal, însă lăcomia acestuia l-a motivat să spună că: ”Vreau și ultimul ban ce se poate obține de pe flori! Sunt ale mele, eu le vând!”.

Dacă facem o cercetare aprofunzită, vedem că domnul Pop Mititean putea foarte bine să își pună florile pe taraba nevestei, că el, nu prea ar avea voie conform legii.

Rușinică… rușinică… vă râde orașul domnule Mititean că altfel nu aflam noi…

 

8 COMENTARII

  1. De ce sa nu produca? E afacerea familiei lui! Nu i singurul care are serviciu si afacere! Ce era mai bine sa aiba crsma?Bravo MITITENE! VOM CUMPARA FLORI LOCALE POATE A DERANJAT PE VRE O UNUL CU FLORI DIN IMPORT!

  2. Pentru cei care sunt prost informati si scriu la barfa ca sa umple ziarele, de ce nu va ocupati de lucruri mai serioase? Criticati fanilia noastra inseamna ca suntem importanti, dar nu vedeti munca efortul ce se depune. Cultivam flori in timpul liber, suntem specialisti in domeniu inginer horticol, indragim ramura floricultura si nimeni nu o sa ne opreasca sa desfasuram aceasta activitate. Va invitam sa cumparati flori de la noi ca si producator nu de la bisnitari care muta florile dintr-o parte in alta fara sa depuna un efort ca si noi producatorii. Muncim cinstit nu furam ca altii. Multumim sustinatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here