USR, despre compensarea cu 50 de bani la carburanți: „Cea mai proastă soluție”

37

Ionuț Moșteanu a criticat anunțul făcut de Nicolae Ciucă privind compensarea cu 50 de bani a combustibilului. Purtătorul de cuvânt al USR a declarat că în doar câteva zile, creșterile de prețuri la carburanți vor anula oricum „marea compensare” de 50 bani a guvernului.
„50 de bani. Și asta pentru o perioadă de 3 luni. În loc să adopte măsura USR de reducere a TVA-ului de la 19% la 5%, Guvernul PSD-PNL condus de Nicolae Ciucă a decis să vină cu cea mai proastă soluție: compensarea cu 50 de bani la carburanți. Doar în ultima lună prețul mediu al unui litru de benzină a crescut cu 6.1%. Adică plătim azi cu 25 de lei mai mult pentru un plin de benzină față de luna trecută”, a scris Moșteanu pe o rețea de socializare.

Purtătorul de cuvânt al USR a făcut apel la premierul României și Marcel Ciolacu pentru adoptarea proiectului de scădere a TVA-ului la carburanți.
„E pe masa Parlamentului. Săptămâna viitoare îl putem adopta și vom avea o scădere reală a prețurilor la benzină și motorină”, a conchis Ionuț Moșteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here