Sursa foto: Facebook/ Andrei Lupu

Deputatul Andrei Lupu a anunțat, pe o rețea de socializare, că nu mai este membru USR, precizând că partidul a devenit un spațiu al conflictului permanent.

”Am demisionat astăzi din calitatea de membru al USR şi, implicit, din funcţiile interne deţinute, cea de membru al Biroului Naţional şi cea de preşedinte al Filialei Prahova. Am făcut-o cu mare tristeţe şi cu o uriaşă dezamăgire. O mână de oameni în care ar fi trebuit să credem şi care ar fi trebuit să reprezinte un deziderat pentru politica românească au ales meschinăria politicii dâmboviţene şi toxicitatea confruntării permanente. Lipsa de eleganţă, de încredere în negocierea politică şi incapacitatea de a accepta alte opinii decât cele proprii au transformat o idee politică minunată, aşa cum a fost USR, într-o organizaţie profund disfuncţională”, a declarat deputatul.

Deputatul a mai precizat că luptele din partid au început să ocupe toată activitatea din USR, iar promovarea „unor politici publice sau mesaje politice a ajuns să fie asumată mai degrabă de către consilieri angajaţi, în timp ce mare parte dintre aleşi sunt prinşi în dispute interne.”

”Începând de astăzi, voi deveni membru al REPER. Fac acest pas pentru că, indiferent câte dezamăgiri vom avea, nu ne putem permite să renunţăm şi să dăm înapoi. Suntem datori în a ne respecta promisiunile și crezurile în faţa noastră, dar mai ales în faţa celor care au crezut în noi”, mai anunţă Lupu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here