Gavrilă Urs este de părere că „cei de la PSD nu se pot abține să fure ceva” şi „au hotărât să fure startul acestei campanii cu două zile”.

„Ne vedem din nou în preajma alegerilor, iar campania electorală, una dintre cărțile de vizită ale acestui proces democratic este, deloc surprinzător, luată în derâdere tocmai de către cei care ar trebui să vegheze la buna sa desfășurare: guvernul și administrațiile locale. Cum alegerile sunt un joc democratic, ne-am aștepta ca toți participanții să respecte regulile. Ce părere ați avea despre un atlet care pornește înaintea semnalului de start?
Spuneam nesurprinzător pentru că, iată, nici de această dată, cei de la PSD nu se pot abține să fure ceva. Fie asta și startul campaniei electorale. Probabil că hoția și forțarea regulilor și a legilor este conduită de baza la PSD, ea manifestându-se pe toate palierele, de la fostul președinte al acestui partid, condamnatul Adrian Năstase, până la structurile locale care, iată, au hotărât să fure startul acestei campanii cu două zile. Noțiunile de fairplay și șanse egale or fi elemente abstracte și neaplicabile pentru acest partid.
Iată cum, încă de miercuri, în satele de pe Valea Someșului dar și în Măluț, comuna Braniște( foto ), au început să apară, mari și roșii între stâlpi, bannere cu Victor Ponta, mândru să fure și de această dată ceva, măcar startul acestei campanii. Într-un fel, de ce ne-ar mira acest lucru, când tocmai președintele actual al acestei formațiuni, Victor Ponta, și-a dobândit prin frauda, deci furt, un act de studiu?! Iar dânsul, prin propriul slogan, le cere militanților săi și electoratului „să fie mândrii” de asta, ca o treabă tipic românească.
Cred ca a venit momentul să arătam că România poate fi o ţară în care oamenii nu-și fură mereu căciula, în care regulile nu sunt făcute pentru a fi încălcate, în care legea e, totuși, pentru toți. Cred ca a venit momentul să arătam că România poate fi și altfel decât și-o dorește PSD. Cred ca a venit momentul să schimbăm acest regim dăunător.
Cred în România lucrului bine făcut!” a precizat Urs Gavrilă, prim-vicepreședinte PDL Bistrița, într-un comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.