Minor din Bistrița, la spital! A fost rănit de o petardă

Un bărbat de aproximativ 50 de ani și-a pierdut viața luni dimineața, după ce a fost strivit de un buldoexcavator. Din păcate, în momentul în care echipajele medicale au ajuns la fața locului, victima prezenta leziuni incompatibile cu viața, astfel că medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Luni dimineața, un apel înregistrat la numărul unic pentru situații de urgență anunța că un bărbat este inconștient după ce a fost prins sub un buldoexcavator. Accidentul s-a produs pe raza localității Agrieșel.

La fața locului a fost direcționat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, iar în sprijinul acestuia a fost solicitat și un elicopter SMURD. Însă, toate eforturile au fost în zadar, întrucât pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic.

Echipajele medicale ajunse la fața locului au găsit un bărbat de aproximativ 50 ani cu leziuni incompatibile cu viața și, din păcate, au constatat decesul acestuia la locul solicitării. Nu s-au impus manevre de resuscitare”, a declarat Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

UPDATE

Bărbatul decedat avea 64 de ani și nu 50 cum s-a anunțat inițial. Acesta era din județul Maramureș.

”Politistii cercetează împrejurările în care un bărbat în vârstă de 64 de ani, din judetul Maramureș a decedat. Conform verificărilor efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că în această dimineață, în jurul orei 10.30, un bărbat care manevra un buldozer a pierdut controlul acestuia, cel mai probabil din cauza terenului alunecos, ar fi încercat să sară, dar a fost prins sub utilaj. În urma accidentului, din păcate, bărbatul a decedat. A fost identificat de polițiști ca fiind în vârstă de 64 de ani, din Suciu de Sus, judetul Maramureș”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Continuă cercetările în acest caz polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru- Rareș, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here