UPDATE: Tânăr din Năsăud, arestat preventiv! S-a bătut cu un bărbat și a fost la un pas să îi ia gâtul

465

Un tânăr năsăudean a fost reținut, joi, și este cercetat de polițiști pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Cu o zi înainte, tânărul l-a agresat pe un bărbat din aceeași localitate și i-a pus cuțitul la gât.

 

UPDATE:

În urmă cu puțin timp, magistrații de la Judecătoria Năsăud au admis propunerea procurorilor, de arestare preventivă pentru 30 de zile a tânărului năsăudean agresiv. Decizia nu este însă defintivă și poate fi atacată în recurs.

 

Un tânăr de 28 de ani, din orașul Năsăud, a fost reținut joi pentru 24 ore de polițiști și este acum cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, miercuri, la intrarea pe stadionul din orașul de pe Someș, s-a iscat o altercație spontană între un tânărul și un bărbat în vârstă de 47 de ani, ambii din Năsăud. Cei doi și-au aplicat reciproc lovituri cu pumnii și picioarele, iar la un moment dat, tânărul l-a tăiat pe adversar în zona gâtului, cu un obiect tăietor-înțepător.

În urma agresiunii, bărbatul de 47 de ani a ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Tânărul de 28 de ani a fost depistat și dus la sediul Poliției Năsăud pentru efectuarea de cercetări.

Achetatorii au decis că în acest caz se impune reținerea tânărului pentru 24 de ore și ulterior prezentarea acestuia în fața instanței de la Judecătoria Năsăud, cu propunere de arestare preventivă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here