Primaria Bistrita Bârgăului este percheziţionată la această oră de procurori şi poliţişti. Percheziţii au loc şi la Ocolul Silvic din comună dar şi la o serie de agenţi economici. 

O serie de locaţii sunt percheziţionate şi în judeţul Suceava, potrivit unui comunicat al IPJ Bistriţa-Năsăud. Persoanele percheziţionate sunt bănuite de comiterea unor infracţiuni silvice şi de abuz în serviciu.

 

Acţiunea oamenilor legii a fost confirmată de primarul Vasile Laba.

„Da, au loc acum percheziţii şi la sediul primăriei, dar şi ocolul silvic, precuim şi la nişte agenţi economici. Se verifică documente, contracte cu privire la exploatarea de masă lemnoasă”, a declarat pentru Gazeta de Bistriţa, primarul Vasile Laba.

UPDATE: 

Poliţiştii din Bistriţa Năsăud efectuează la această oră mai multe percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Bistriţa-Năsăud şi Suceava la persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni silvice şi abuz în serviciu.

„Astăzi, 3 decembrie a.c, poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, efectuează 41 de percheziții, pe raza judeţelor Bistriţa-Năsăud şi Suceava”, se arată într-un comunicat al IPJ BN.

Sunt vizate 35 de persoane, 2 ocoale silvice, sediul unei instituţii publice, 13 sedii ale unor firme, bănuite că ar desfăşura operaţiuni comerciale ilegale cu material lemnos.

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here