UPDATE: Bărbat din Beclean, reținut de polițiști! S-a crezut în Vestul Sălbatic

399

Un bărbat din Beclean a fost reținut de polițiștii bistrițeni, după ce duminică a folosit un pistol cu gaz iritant lacrimogen împotriva angajaților Spitalului de Psihiatrie din Bistrița, în timp ce aceștia încercau să îl împiedice să scoată cu forța din incintă o pacientă. 

 

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase efectuează cercetări într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept, după ce, duminică, au fost sesizați despre faptul că o persoană necunoscută ar fi folosit un pistol cu gaz iritant lacrimogen în proximitatea secției de psihiatrie din Bistrița.

În cadrul cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat, de 44 ani, din Beclean, bănuit de comiterea faptelor.

În urma extinderii investigațiilor, s-a stabilit că, bărbatul în cauză ar fi pătruns în incinta secției, unde prin violențe fizice ar fi constrâns o pacientă să plece de acolo, urcând-o într-un autoturism, parcat în afara secției.

Având în vedere faptul că, tânăra s-ar fi împotrivit și că era pacienta spitalului, angajații secției au intervenit, moment în care, bărbatul de 44 ani i-ar fi amenințat cu un pistol neletal supus autorizării, executând ulterior un foc de armă către aceștia„, transmite IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii l-au reținut pe bărbatul din Beclean pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept și tulburarea liniștii și ordinii publice. Acesta va fi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița, unde procurorii vor stabili dacă se impune aplicarea unei măsuri preventive.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here