UPDATE: Accident grav în Susenii Bîrgăului! Un bărbat a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada

379

Un bărbat din Susenii Bîrgăului a fost lovit în această dimineață de un autoturism. Se pare că acesta a traversat prin loc nepermis. 

Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator, iar echipajele de prim ajutor ajunse la fața locului îi aplică în aceste momente manevre de resuscitare.

 

UPDATE:

În ciuda eforturilor depuse de către echipajele medicale, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind nevoite să declare decesul la fața locului.

 

ȘTIREA INIȚIALĂ: 

Un bărbat în vârsă de 50 de ani a fost lovit în această dimineață, în localitatea Susenii Bîrgăului, de un autoturism condus de o femeie din Josenii Bîrgăului. Bărbatul a fost surprins și accidentat în timp ce traversa neregulamentar strada.

În localitatea Susenii Bârgăului, un autoturism condus de o femeie, de 44 de ani, din Josenii Bârgăului și care circula pe direcția de mers spre Suceava, a surprins și accidentat un bărbat, care, în calitate de pieton, era angajat in traversarea neregulamentară a străzii, prin loc nepermis.
Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultat negativ„, transmite IPJ Bistrița-Năsăud.

Echipajele de prim ajutor l-au găsit pe bărbat în stop cardio-respirator. În aceste momente i se aplică manevre de resuscitare.

În zonă, polițiștii de la Rutieră dirijează traficul, în aceste momente se circulă alternativ pe un sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here