Un tânăr a lăsat un cartier întreg fără gaz și curent, după ce a condus nebunește mașina prietenului său

389

Un tânăr de doar 18 ani a reușit în această seară să facă praf mașina prietenului său, dar și să rupă un stâlp și să spargă o țeavă de gaz, lăsând un cartier în treg fără alimentare cu gaz și curent.

Un accident s-a produs în această seară lăngă benzinăria Mol, de la ieșire din Bistrița. Un șofer începător a pierdut controlul volanului după ce a intrat cu viteză prea mare în sensul giratoriu din apropiere și a lovit cu mașina un stâlp de electricitate și o țeavă de gaz.

Acesta a trecut milimetric pe lângă o mașină parcată lângă fast-food-ul din apropiere. La volanul mașinii se afla un tânăr de doar 18 ani, care obținuse permisul de conducere de puțin timp.

În dreapta sa se afla tocmai proprietarul mașinii, un minor de 17 ani. Cei doi s-au hotărât să testeze puterea mașinii pe Calea Moldovei și mai apoi pe DN17. Șoferul a fost rănit, însă a primit îngrijiri medicale la fața locului și a refuzat transportul la spital.

„În urma impactului a fost rupt și un stâlp de electricitate, iar scurgerile de gaz au fost însemnate. Au fost solicitate și echipe de intervenție de la furnizorii de gaz și energie electrică. Pompierii militari au asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor, pentru eliminarea riscului producerii unei deflagrații. Cei doi pasageri ( bărbați 18 și 17 ani) au refuzat transportul la spital”, transmit reprezentanții ISU Bistrița.

În urma impactului, un cartier întreg a rămas fără alimentare cu gaz și curent. La fața locului intervin și echipe de la furnizorul de gaz și electricitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here