Aseară, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit într-o familie din Rodna. O femeie de 49 de ani a solicitat prin 112 sprijinul polițiștilor, întrucât fiul ei de 20 de ani, aflat sub influența alcoolului amenință cu un topor și distruge mai multe bunuri dintr-o încăpere.

Incidentul a avut loc într-un apartament al unui bloc de locuințe, iar la sosirea polițiștilor, tânărul se manifesta violent, refuzând să comunice.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, a intervenit în sprijin grupa din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, împreună cu un negociator și au fost evacuate în siguranță toate persoanele aflate în locuință și scara blocului. Tânărul a fost imobilizat de polițiști și internat la psihiatrie pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru distrugere și amenințare în cadrul căruia continuă cercetările.


1 COMENTARIU

  1. I-o fi cerut parintii go.ze.riului sa mearga la munca, sa-si gaseasca un rost in viatza… si vazand ca a fost taiat de la ” tzatza si intzarcat „… a intrat in ” sevraj alcoolic „… !
    Trist, dar in aceasta situatie se afla cred ca peste 50% din tinerii nostri… care stau impreuna cu parintii , nu vor sa munceasca si se complac sa ceara vesnic ” ajutor parintilor ” in loc sa fie invers si dau in balbaiala cand deja familia ” nascatoare „-i rejecteaza … afara din casa … ! In agriicultura, la coada vacii, porcului sau oii… nu le place ca pute si-i doare capul de la soare …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here