Un tânăr din Mureș a băgat în spital un bărbat din Șieu-Măgheruș! Ce i-a făcut procurorul

103

Un tânăr din județul Mureș a fost reținut, luni, pentru 24 de ore de polițiștii bistrițeni, după ce l-a bătut crunt pe un bărbat din comuna Șieu-Măgheruș, încât acesta a ajuns pe patul de spital pentru circa două luni. Cu toate acestea, procurorul s-a arătat foarte blând față de bătuș și l-a pus sub control judiciar.

 

Incidentul a avut loc duminică, în comuna Șieu-Măgheruș. Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, un bărbat de 59 de ani, care se afla în fața locuinței sale, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost agresat fizic de un tânăr de 19 ani, din localitatea Ercea, județul Mureş.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În urma expertizei medico – legale, efectuată luni, a rezultat faptul că bărbatul din Șieu Măgheruș prezintă leziuni corporale traumatice care necesită pentru vindecare 58-60 zile de îngrijiri medicale, motiv pentru care cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală.

Drept urmare, în aceeași zi, tânărul din județul Mureș a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, care l-au dus în fața procurorului de la Pachetul de pe lângă Judecătoria Beclean, cu propunere de arestare preventivă. Procurorul a dat dovadă însă de multă blândețe, astfel că i-a aplicat mureșeanului doar măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here