Un tânăr din Dumitrița și-a pierdut viața, după ce a căzut de pe moped

518

Un tânăr de 20 de ani și-a pierdut viața, sâmbătă seara, după ce a căzut de pe un moped, în localitatea Dumitrița. Acesta a fost găsit în stop cardio-respirator de echipajele medicale. După câteva zeci de minute în care i s-au aplicat manevre de resuscitare, medicii au au fost nevoiți să declare decesul tânărului.

 

Accidentul a avut loc pe un deal din localitatea Dumitrița, unde un tânăr în vârstă de 20 de ani a ieșit la plimbare cu mopedul. Se pare că din cauza terenului foarte accidentat acest a pierdut controlul vehiculului și a căzut de pe acesta.

Echipajele medicale ajunse la locul accidentului l-au găsit pe tânăr înconștient, în stop cardio-respirator. Deși au încercat să îl resusciteze  mai bine de o jumătate de oră, medicii au fost nevoiți să declare decesul acestuia.

La locul intervenției echipajele medicale au găsit o victimă, un bărbat în vârstă de 20 de ani, în stop cardiorespirator. Imediat, a fost început protocolul de resuscitare, dar din păcate, organismul barbatului nu a răspuns manevrelor aplicate astfel ca a fost declarat decesul acestuia la locul intervenției”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here