Un tânăr din Dorolea, la un pas de moarte, după ce brațul i-a fost smuls de o presă de balotat

729

Un tânăr din Dorolea a fost grav rănit, sâmbătă seara, pe un câmp din localitatea Șieu Sfântu, în timp ce încerca să repare un utilaj. Acesta a fost la un pas de moarte, după ce a rămas fără un braț.

 

Un tânăr de 25 de ani a fost grav rănit, după ce i-a fost smuls brațul din umăr, în timp ce încerca să repare o mașină de balotat pe un câmp din Șieu Sântu. Se pare că bărbatul, care este din localitatea Dorolea, muncea la un consătean care cumpărase teren în zonă.

Imediat după accident, tânărul a intrat în stop cardio-respirator. Două echipaje SAJ și SMURD au încercat să-i salveze viața aplicându-i manevre de resuscitare. Și din fericire au și reușit. După ce a fost stabilizat, bărbatul a fost transportat la spital.

Echipajele de terapie intensivă mobilă și SAJ au găsit la fața locului un bărbat de aproximativ 25 de ani, în stop cardiorespirator. Imediat s-au început manevrele de resuscitare, iar după un timp, bărbatul a răspuns manevrevrelor, a fost stabilizat și transportat la UPU SMURD pentru continuarea investigațiilor medicale„, a declarat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița- Năsăud.

În urma incidentului, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Se inampla tot mai multe accidente , peste tot, pentru ca „muncitorii ” nu mai au calificarea necesara in domeniile unde muncesc, nu sunt pregatiti nici profesional si nici privind protectia muncii, nu respecta normele de protectia muncii ptr ca nici nu le cunosc si nici nu vor sa faca acest lucru si asa, zi de zi, auzim si vedem tot felul de accidente, ba in agricultura, ba constructii, ba minerit, silvicultura etc. etc…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here