Un tânăr din Chiochiș s-a dedat la tabla din incinta unei firme! Și un bărbat din Mureș a poftit la bunurile altuia

372

Un bărbat din Bistrița-Năsăud și un altul din județul Mureș s-au ales cu dosare penale, după ce au fost prinși la furat. Unul a sustras materiale din incinta unei firme, în timp ce altul a furat mai multe bunuri dintr-o locuință.

 

Poliţiştii au identificat, marți, doi bărbaţi care sunt suspectați de furt. Potrivit IPJ BN, un tânăr de 21 de ani din Chiochiș ar fi furat, în noaptea de 3/4 iulie, din incinta unei firme din Beclean, coli de tablă, în valoare de 3.000 lei. Tânărul a fost depistat de oamenii legii în urma unui control în trafic. Acesta transporta materialele cu o mașină, iar când a fost întrebat de proveniența acestora, el nu a putut prezenta documentele justificative.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

De asemenea, un bărbat din județul Mureș este bănuit că ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuință din localitatea Țigău.

„La data de 3 iulie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiștii Postului de Poliție Lechința au identificat un bărbat de 29 ani, din Hodac, județul Mureș, cercetat pentru faptul că, în noaptea de 18/19 iunie a.c., ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuință de pe raza localității Țigău. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate”, precizează IPJ BN.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here