(FOTO) Un tânăr din Bistrița a fost prins cu peste 4 kilograme de cannabis, comprimate MDMA și alte substanțe psihoactive

1859

Polițiștii clujeni au confiscat, în urma unei percheziții domiciliare, peste 4 kilograme de droguri de la un tânăr de 22 de ani.

La data de 22 februarie a.c., polițiștii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.-S.T. Cluj, au efectuat o percheziție domiciliară, în Cluj-Napoca, pentru documentarea activității infracționale a unui tânăr, de 22 de ani, din județul Bistrița Năsăud”, informează IPJ Cluj.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate peste 4 kilograme de cannabis, comprimate MDMA, circa 10 grame de substanțe psihoactive, 4 cântare electronice de mare precizie, 2 cartușe, 857 de pliculețe autosigilante, destinate porționării drogurilor și instrumente de consum.

La data de 1 martie a.c., polițiștii au pus în executare mandatul de aducere emis pe numele tânărului, iar în urma probatoriului administrat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

La data de 2 martie a.c., persoana în cauză a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic și deținere de droguri de risc, faptă prevăzută de Legea nr. 143/2000.

La activități au participat și specialiști criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

1 COMENTARIU

  1. IMPUSCATI-I , sau SPANZURATI-I pe macar 5-10… care sunt prinsi cu droguri si substante care ne ” tampesc si dilesc ” copiii … cum este prin tzarile musulmane, sau ce religie au aia prin Malaiezia… si va garantez eu ca rar daca veti mai auzi de asa ceva .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here