Un student al Facultății de Științe Politice, Administrative si ale Comunicării UBB a decedat exact înaintea începerii unui examen online. Tânărul a făcut infarct.

Student mort înaintea unui examen. Tânărul e pregătea să susțină un examen online la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării în momentul în care s-a petrecut tragedia.

Studentul a intrat în apel cu restul colegilor, însă nu a mai răspuns la semnalele profesorului. Părinţii tânărului au fost cei care au anunţat conducerea facultăţii că acesta a decedat în urma unui infarct.

Universitatea Babeș-Bolyai regretă orice eveniment de acest gen. Suntem o comunitate iar orice pierdere a unui membru din comunitatea noastră reprezintă o tristețe pentru noi toți. Transmitem condoleanțe familiei și prietenilor apropiați”, a declarat pentru monitorulcj.ro, Laura Irimieș, purtător de cuvânt al UBB.

Prietenii băiatului au transmis mesaje de condoleanțe în număr mare pe rețelele de socializare: „Condoleanțe. Dumnezeu să îl odihnească în pace”; „Nu te vom uita!”; „Voi îngropa amintirea ta într-o grădină, iar când se va face primăvara mă voi uita cum învii prin flori. Te voi păstra mereu cu mine!”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de apropiați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.