Un cetăţean român a recunoscut că a omorât o tânără, la sfârşitul anului 2016, în Germania, în contextul în care este inculpat pentru o faptă similară comisă în Austria în 2014, informează Deutsche Welle, citat de Mediafax.

În ambele cazuri, arma crimei a fost o bară din metal folosită la camioane.

 

Şofer de camion, românul Cătălin C. a mărturisit, în cursul unui proces desfăşurat în Freiburg (sud-vestul Germaniei), uciderea unei tinere în vârstă de 27 de ani, Carolin D., în orăşelul Endigen, situat în landul german Baden-Württemberg. Tânăra a fost lovită în cap în timp ce făcea jogging, în noiembrie 2016.

Românul susţine că nu a avut nicio motivaţie sexuală în comiterea crimei, precizând că era deprimat şi beat în momentul comiterii faptei.

Acesta a fost arestat de autorităţile germane la începutul lunii iunie anul acesta. Anchetatorii au folosit date de la taxarea camionului pe drumuri pentru a-l depista pe suspect, potrivit news.ro.

Procurorii susţin că tânăra a fost violată înainte de a fi omorâtă într-o zonă împădurită situată la periferia orăşelului Endingen.

Românul este inculpat în Austria pentru o faptă similară. Bărbatul este acuzat că a omorât o studentă franceză în vârstă de 20 de ani, în orăşelul austriac Kufstein, în ianuarie 2014. În acest caz, anchetatorii au găsit la locul crimei o bară folosită la camioane.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here