Poliția indoneziană intervine, în forță, pentru a prinde doi infractori urmăriți pentru furt din ATM-uri prin metoda skimming. Totul se sfârșește tragic pentru unul dintre cei vizați, iar misiunea polițiștilor se transformă într-o intervenție mult mai complicată decât părea la o primă vedere. 

Presa indoneziană transmite informații din care reiese că polițiștii au acționat conform legilor în vigoare în statul indonezian, iar subiectul „Skimming – ATM” este readus în atenția opiniei publice. 

O zi absolut normală în Jakarta, însă doar în aparență. După ce au fost înregistrate 17 plângeri ale unor clienți care s-au trezit, peste noapte, cu conturile golite, polițiștii au „intrat pe fir” și, în urma cercetărilor, au reușit să identifice doi bărbați specializați în „spălare de bani” prin cunoscuta metodă „skimming”. Este alcătuită o echipă de intervenție rapidă, iar lucrurile se precipită. 

Cei doi bărbați filați în ultimele două luni sunt surprinși chiar în dreptul unui ATM, iar polițiștii îi arestează. Începând din acest moment, scenariul pornește în două direcții. 

Prima este varianta oficială a poliției indoneziene, iar cea de-a doua relatarea unui apropiat al celui care a supraviețuit. Polițiștii indonezieni sunt acuzați că – în timpul arestării – au folosit armamentul din dotare fără să fi fost provocați. 

sursă: antena3.ro

2 COMENTARII

  1. ” Haulio mo… ” si pe hacolo hau ajuns ?!
    DA IMPUSTE-I DRACULUI PE TOTI DERBEDEII CA NUMAI ASA SCAPAM SI NOI DE EI, ca aici la noi in tzara , ” Legea vanatorii ” erste numai ptr animalele salbatice … Ce… credeti ca degeaba l-au impuscat ? Maaa…. golanii astia ne fac de tot c*catul peste tot in lumea asta !
    Pacat ca nu exista o lege si pentru combaterea derbedeilor prin impuscare si aici la noi !

  2. No stai o tzaruca stimate domn, ca Romania face cheltuieli enorme diplomatice si financiare, ca sa aduca acasa acesti derbedei, pentru ca sunt cetateni romani cica . Mai valorosi sunt hotii, talharii, criminalii, mafiotii si tot felul de lihioane care ne fac de rahat tzara decat oamenii cinstiti . Asta-i Romania stimabile !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here