Un rodnean şi un feldrihan au poftit la bunurile altora şi au ajuns pe mâinile poliţiştilor

604

Un bărbat din Rodna, şi un tânăr din Feldru sunt acuzaţi de furt calificat şi s-au ales cu dosare penale. Rodneanul a furat, în toamna anului trecut, combustibil din rezervoarele unui utilaj ce aparţine unei firme, în timp ce feldrihanul, în urmă cu aproape o săptămână, a „palmat” un telefon mobil pe când se afla într-un bar din Ilva Mică.

 

Potrivit IPJ BN, la data de 23 ianuarie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz-Băi au identificat un bărbat, de 43 ani, din Rodna, bănuit de comiterea faptei.

Bărbatul este cercetat pentru faptul că, la data de 21 octombrie 2016 ar fi sustras 120 litri de carburant din rezervoarele unui utilaj, aparținând unei societăți comerciale de pe raza localității Anieș, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 650 lei„, precizează sursa citată.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate de polițiști.

Cercetările continuă de Secția 7 Poliție Rurală Sîngeorz-Băi, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

 

De asemenea, la aceeași dată, în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă înregistrată inițial cu autor necunoscut, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz-Băi au identificat un tânăr de 19 ani, din Feldru, bănuit de comiterea faptei.

Acesta este cercetat pentru faptul că, la data de 20 ianuarie a.c., ar fi sustras un telefon mobil dintr-un bar de pe raza comunei Ilva Mică, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.600 lei„, subliniază IPJ BN.

Telefonul mobil sustras a fost recuperat de polițiști și restituit persoanei păgubite.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here