Un bebeluș care a supraviețuit miraculos după ce a fost aruncat de mama sa într-un pârâu din Șomcuța Mare, Maramureș, fiind salvat de o asistentă și de un polițist, a fost botezat, nași fiindu-i chiar cei care i-au mai dat o șansă la viață.

O femeie pe care polițiștii nu au identificat-o încă, a născut, luna trecută, un băiețel pe malul pârâului Căicana, l-a pus într-un sac și l-a aruncat în apă. Băiețelul,perfect sănătos, a scăpat cu viață după ce femeia care i-a dat viață l-a aruncat în albia pârâului datorită unei asistente, aflată în timpul liber.

Ea a auzit un zgomot ciudat și crezând că este vreun animal s-a îndreptat spre pârau, moment în care a observat sacul. L-a desfăcut și a descoperit bebelușul. Asistentă medicală de profesie, aceasta i-a acordat primul ajutor alături de un polițist sosit în urma apelului la 112.

Nou născutul se afla în stare de hipotermie și a fost transportat la Spitalul Județean din Baia Mare fiind internat la Secția Terapie Intensivă.

Luca, așa cum l-au botezat salvatorii, a fost sâmbătă creștinat chiar la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, nași fiindu-i Anca Teglas, asistenta medicală din Somcuța Mare și Mihai Dunca, agentul de poliție care a participat la acțiunea de salvare a micuțului, potrivit libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.