Un polițist a recunoscut că a luat mită de peste 50 de ori

841

Un poliţist a recunoscut 52 de fapte de mită într-un dosar de coruție în care este cercetat și un bărbat pentru complicitate.

Potrivit Direcţiei Generale Anticorupţie, polițistul de la Serviciul de Permise din Prahova a recunoscut anchetatorilor săvârşirea a 52 de infracţiuni de luare de mită. În acelaşi dosar de corupţie, un bărbat care lucrează la un birou de redactare a actelor necesare în vederea înmatriculării a recunoscut acuzaţiile de complicitate la luare de mită.

Procurorul a propus condamnarea polițistului în cadrul Instituției Prefectului Județului Prahova – Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Înmatricularea Vehiculelor – Compartimentul Înmatriculare si Evidenta Vehiculelor.

Acesta va fi cercetat sub control judiciar, cu pedeapsa de 2 ani și 6 luni închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită

Totodată, a fost propusă condamnarea bărbatului care se ocupa de redactarea actelor în vederea înmatriculării permanente sau provizorii a autovehiculelor, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la luare de mită. Acesta va fi condamnat la pedeapsa de 2 ani și 6 luni închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere.

 

 

2 COMENTARII

  1. Mai… justitia nu se face pe „glumele ” cuiva care ” recunoaste”… ca aluat „mita”… ! Hotul neprins este doar … ” glumetz”… !

  2. Pai, la salariile lor exagerat de mici in comparatie cu ale magistratilor… ( ca exemplu ) de ce n-ar „lua”… ? Hotii , talharii, criminalii, derbedeii, traficantii, spionii… la urma urmei, nu sunt prinsi de catre magistrati , care nici nu asigura ordinea, linistea si securitatea publica a cetatenilor, ci de catre ofiterii si subofiterii acestor forte de ordine si securitate publica… si cu toate astea, au niste salarii… pe „sfert” din cele ale magistratilor ( ca sa ne referim la sistemul judiciar din stat si fara sa ne referim la o comparatie cu civilii… ca nu intra in discutie asta … ). Un poltist, are salarul aproximativ egal cu al oricarui sofer … , la majoritatea n-au serviciu asigurat sotiei sale, au si ei familie, conditiile din sistem ii cer sa fie rodonat, curat si bine pregatit social, familial si profesional… si pe banii care-i ia… nu prea poate face asta , in mod decent.
    Repet, nicidecum, nu este o situatie comparatorie cu civilii de rand… si tot timpul civilii compara aceasta activitate cu a lor , ceea ce nu este nici corect, nici moral si nici pe departe comparatorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here