În comuna Căianu Mic ar putea fi amenajat un parc industrial care să ajute la dezvoltarea din punct de vedere economic a Văii Țibleșului. Inițiativa aparține primarului din Căianu Mic, Paul Știr.

”A venit momentul să investim și în infrastructura economică, iar din acest motiv intenționez să realizăm un parc industrial care să deservească comuna Căianu Mic, dar și întreaga Vale a Țibleșului. Prin acest proiect ne dorim atragerea unor investitori pentru crearea unor locuri de muncă pe plan local. Vreau ca cetățenii din Căianu Mic, Căianu Mare, Dobric și Ciceu-Poieni să nu mai fie nevoiți să facă zilnic navete obositoare și nici să fie nevoiți să plece din comună în căutarea unui loc de muncă”, a anunțat primarul comunei Căianu Mic.

Paul Știr mai spune că realizarea parcului ar ajuta la înființarea unor noi locuri de muncă, fiind și un pas spre revitalizarea satului românesc și a comunei Căianu Mic. De asemenea, în cadrul acestui program de dezvoltare a infrastructurii economice, primarul spune că va căuta soluții viabile și pentru susținerea și dezvoltarea antreprenorilor locali.

Paul Știr este la cel de-al doilea mandar de primar al comunei Căianu Mic și este decis să candideze pentru un nou mandat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here