Un ofițer acuzat că bătea prostituate a ajuns în fotoliul de şef al Poliţiei Române

479

Un ofițer acuzat că bătea prostituate a ajuns şef al Poliţiei Române, potrivit evz.ro

Dan Adobeschi, ofiţer pus la dispoziţie în urmă cu patru ani, după ce numele său a fost vehiculat în mai multe scandaluri, a câştigat în instanţă dreptul de a reveni în funcţia de şef de birou, demonstrând încă o dată că Poliţia Română este plină de profesionişti.

Ofițerul a fost demis din funcţie după ce ar fi fost prins accesând ilegal baza de date cu informaţii clasificate „secret de stat”. Considerându-se victima unui abuz, Adobeschi a dat în judecată Poliţia Română, solicitând să fie repus în funcţie şi să i se dea, retroactiv, banii pe care i-a pierdut în perioada în care a fost suspendat.

După un proces lung, care a ajuns până la Curtea Constituţională, Adobeschi a primit vestea cea mare: Poliţia Română a fost obligată să anuleze dispoziţia şi să îl repună în fotoliul de şef.

3 COMENTARII

 1. Mai, nu fi-ti ” naivi” ( am vrut sa zic „na.ro.zi” … da n-am zis ) , pentru ca peste tot in lumea asta, acolo unde exista „politie” sub toate formele ei de fortza publica ( Politie Nationala si Locala, Jandarmerie… Guardia civil, Carabinierii… si cate altele ) toati au in dotare si „bastoane” ( din cauciuc aici la noi … ca in alte parti sunt din bambus, ori din lemn si inca foarte dur… etc. etc. ) si nu le au ca sa bata covoarele cu ele… Nu va mai faceti ca nu stiti si ca nu este necesar acest lucru .
  Tot ceea ce exista in „dotarea” agentilor de strada si de interventie in fortza, este in slujba cetatenilor care finantzeaza „banul public ” si al caror interese le reprezinta aceste forte publice .
  In activitatea de ordine si securitate publica, de multe ori, se impune folosirea acestor „dotari”, dupa o anumita … ” procedura” (cum ii spune acuma mai nou… ) si la care se chinuie ” legiuitorul ” sa o conceapa, pentru a nu mai fi luati agentii de ordine si securirate publica ” la intrebari ” de catre procurori , de fiecare data … cand „NU SCUTURA COVOARELE CU BASTOANELE ” si „scutura praful” moral si/sau ilegal de pe cei care incalca legile si conturba grav ordinea si securitatea cetateanului .
  In limita „legii ” ( ca politia nu are inamovibilitate cum au magistratii si nici nu este stat in stat si nici paralel … ) aceste „dotari ” se folosesc dupa imprejurari, acolo unde metodele pasnice si nonviolente NU dau rezultat .
  NO ESTE, SAU NU ESTE SUFICIENT DE CLAR ?
  Daca de fiercare data cand moare cineva in spitale, va fi „impuscat ” un doctor si o asistenta medical, sau de fiecare data cand se plange la procurori, va fi „impuscat” un om al legii, atunci in aceste posturi si servicii… va mai merge DRACU !
  La urma urmei, daca vreti ordine, disciplina, curatenie morala, fizica si psihica, atunci lasati-i pe cei abilitati de lege, sa-si faca MESERIA … apoi cu sau fara „BOTA”… ca nu am auzit si nici vazut sa fie luat la ” paruiala ” cineva asa… ageaba si aiurea ! ! !

 2. E acum si cu tine, spui vb mari domnule.E la moda mai nou sa scuipam ,injuram,lovim si chiar sa omoram politistul .Ce spui dumneata a fost odata ,acum nu se mai poarta asa ,acum e la moda toleranta si golaneala .Romanul se vaita ca nu are autostrazi ,mijloace de transport decente ,parcuri ,etc …..defapt pt a avea toate astea trebuie mai intai sa fi civilizat ,degeaba le ai ca tot praf ajung in cel mai scurt timp tot din cauza lipsei de educatie.Spune-i romanului ca nu ii vei marii salariul 5 ani dar in schimb il vei lasa sa faca haos pe str ….cu siguranta vei ajunge presedinte.

 3. Pentru „Vali ” …
  Nopoi, vedeti (?!) chiar de aia „politzaii” trebuie sa aiba si sa foloseasca ( si ) „bota ” de cele mai multe ori . Sunt tzari unde pentru contraventiile la legile de ordine publica ( si nu numai ) nu se dau amenzi, ptr ca populatia este foarte saraca si efectiv nu au cum le plati, dar se pune bota ( de bambus ) pe spinarea lor de ” dra.acu-i ia si jar mananca ” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here