Un bărbat din Năsăud prins, joi, de polițiști la volanului unui autoturism fără a deține permis de conducere, s-a ales cu dosar penal. În schimb, a scăpat de amendă, fiindcă avea documentele justificative ale deplasării prin oraș.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, joi, polițiștii rutieri din Năsăud l-au oprit pentru control pe un bărbat în vârstă de 54 de ani, din localitate, care conducea un autoturism pe raza orașului.

Acesta a fost oprit pe strada Piața Unirii, iar cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere categoria B, corespunzător categoriei din care face partea autovehiculul pe care-l conducea. Bărbatul în cauză deține permis doar pentru categoriile A și AM. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud. 

Totodată, bărbatul a justificat polițiștilor cu documentele necesare motivul deplasării.

Cercetările în acest caz vor fi continuate de către polițiștii Compartimentului Rutier, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here