Un lider PNL a primit pedeapsă după ce a afirmat că votează cu PSD dacă emite OUG pe amnistie şi graţiere

225Biroul Politic Naţional al PNL a votat, luni, demiterea lui Marin Anton din funcţia de preşedinte al organizaţiei din Giurgiu. Decizia de demiterii acestuia vine după ce liberalul a afirmat că familia lui va vota cu PSD dacă va da OUG pe amnistie şi graţiere.

Marin Anton a fost demis de la şefia filialei Giurgiu, în şedinţa de lunia a Biroului Politic Naţional al partidului cu 59 de voturi „pentru”, 11 voturi „împotrivă” şi o abţinere, potrivit unor surse din din PNL.

Propunerea demiterii acestuia a fost făcută chiar de preşedintele PNL Ludovic Orban şi validată în şedinţa din 21 ianuarie a Biroul Executiv al formaţiunii.

„Biroul Executiv a susţinut propunerea formulată de mine pentru demiterea din funcţia de preşedinte a actualului preşedinte PNL Giurgiu pentru încălcarea gravă a deciziilor politice ale partidului şi ale poziţiilor politice ale partidului referitor la principalele teme aflate în dezbatere”, spunea Orban, la finalul acelei şedinţe.

Hotărârea liberalilor vine după ce preşedintele organizaţiei judeţele PNL Giurgiu a afirmat în cadrul unei conferinţe de presă că va avea o „problemă” acasă dacă PSD dă amnistia pentru că familia lui va vota cu social-democraţii la alegeri. Acesta a mai susţinut că are o părere bună despre Florin Iordache.

Pe 8 ianuarie, liderul PNL Giurgiu, Marin Anton, a fost trimis în judecată de către DNA pentru luare de mită.
2 COMENTARII

 1. Cea mai buna persoana pentru functia de presedinte , rege sau imparat , este :
  1/. Un cetatean roman cu domiciliul in Romania , care sa nu fi facut parte si sa nu fi facut politica de nici un fel si care sa fi trait si muncit aici in Romania cel putin 20 douazeci de ani inaintea depunerii candidaturii
  2/. sanatoas fizic si psihic , cu o varsta cuprinsa intre 50-70 de ani ;
  3/. fara nici un fel de cazier … , cu o pregatire scolara, calificare si experientza manageriala multipla , cel putin in domeniile economic, juridic ,administrativ, social si militar , sau care sa inteleaga foarte bine aceste domenii ;
  4/. cu o vechime in activitati manageriale la societati , ori institutii publice sau private cu cel putin 1000 o mie de salariati ;
  5/. si care la candidatura depusa, sa fie supusa unui chestionar public, cu asistentza din partea mass-media, sa poata obtine un calificativ de PROMOVARE bine stabilit si conceput ;
  6/. si care accepta in scris, ca daca va tine parte unui anume partid SI SE VA ABATE DE LA PREROGATIVELE SI COMPETENTELE MATERIALE CONFERITE DE CONSTITUTIE , accepta SA FIE condamnat la moarte ( prin IMPUSCARE , precum Ceausescu , in ” Ziua de Craciun ” ) !
  Doar asa, speram ca vom avea presedintele pe care ni-l dorim cu adevarat , in ansamblu si nu doar impartit pe „gasti politice „!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here