Victor Alexeev, un fost locotenent-colonel de poliție în rezervă, care a fost președinte al PSD Republica Moldova și secretar de stat în Guvernul Dăncilă, a devenit acum șaman în Ecuador. Într-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook, el prezintă activitățile sale și anunță intenția de a înființa un centru de „medicină ancestrală” și în România.


„Fondez aici un institut de cercetare”, afirmă Alexeev, în înregistrarea în care apare la bustul gol, tatuat, în timp ce trage pe nas un praf de tutun și ierburi și neagă faptul că ar fi fugit din România.

„Îmi doresc foarte mult să am o înțelegere în Parlamentul României, în Parlamentul Republicii Moldova, în ambele guverne, și poate ne permitem noi să construim un centru care va fi unic în lume cu această medicină ancestrală. Dacă nu se poate să am această înțelegere voi rămâne în Ecuador. Este foarte departe, dar îmi doresc pentru poporul meu să las o moștenire și aș putea să o las dacă aș avea această înțelegere la oamenii politici”, afirmă fostul secretar de stat.

Mesaje pentru foștii colegi din PSD
În, contextul discuției despre posibila deschidere a unui centru de medicină ancentrală în România sau în Republica Moldova, Victor Alexeev afirmă că în PSD sunt mulți oameni excepționali.

„Vreau să mulțumesc foștilor mei colegi din PSD, dar și altor parlamentari cu care mă cunosc personal și vrea să să vă spun că există foarte multă lume excepțională în aceste partide. Nu aveți această răutate să-i blamați pe toți. Da, poate fac mulți și greșeli. Dar sunt niște oameni deosebiți și cu adevărat doresc din toată inima să facă bine. Pot și să nominalizez. Începând de la toți deputații și președintele CJ Vaslui și toți deputații din județul Vaslui. Pot să enumăr enorm de mulți: președintele PSD, foștii președinți ai PSD au fost niște oameni excepționali. Doresc să nu-i amestecați cu noroi pe fiecare membru de la un partid sau de la altul. Există foarte multă lume cu inimă mare în acest partid. Vreau să felicit cu această ocazie și pe doamna ministru Natalia Intotero, care este o doamnă deosebită, acum este președinta Comisiei pentru Educație și știu cu câtă inimă s-a implicat în problemele românilor de pretutindeni și acum în problemele educației”, afirmă fostul președinte PSD Republica Moldova.

Directori de mari companii și șefi de stat apelează la șamani
Alexeev susține că, în zona în care se află, în Ecuador, există multe vile în care au loc ritualuri cu tratamente șamanice, la care participă directorii unor mai companii din SUA, dar și șefi de state.

„Eu cunosc aici vile închise unde intră doar automobilele de servire. Au heliport și intră doar stăpănii. Acești oameni îi cunoșteți toți. Sunt CEO de la Silicon Valley, sunt alte corporații pe care le cunoașteți foarte bine. Toți CEO o dată în an vin aici, în jungla ecuadoriană și își iau acest tratament ancestral. Cunosc și șefi de stat care au fost aici”, mai afirmă fostul secretar de stat.

Citește și: Turnul Dogarilor și Zidul Cetății vor fi donate municipalității! Întâlnire cu proiectanții

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.