Un dealer de etnobotanice din Reșița și Caransebeș, care a beneficiat de o condamnare blândă din partea instanței, își face de cap. În loc de pușcărie, el a primit pedeapsă sub supraveghere, prin urmare a încercat să fugă din România de două ori în aceeași lună.

Serviciul de probațiune al Tribunalului Caraș-Severin a cerut instanței anularea suspendării pedepsei sub supraveghere primite pentru trafic cu etnobotanice și încarcerarea unuia dintre membrii grupării care furniza etnobotanice, în Reșița și Caransebeș.
Este vorba de Leonardo Florea, un individ care apare în mai multe dosare de  trafic cu etnobotanice. În primul dosar bărbatul a primit o condamnare cu suspendare, iar al doilea dosar este pe rolul Tribunalului Caraș-Severin.
În acest dosar a fost impusă și măsura controlului judiciar cu interdicția de a părăsi țara. „Leonardo Florea a acționat în mod constant în sfera distribuției, fiind, ca și în cadrul grupării conduse de Romeo Covaci, unul din cei mai activi membri ai distribuției stradale.
Florea avea contacte cu absolut toate celulele de aprovizionare, fiind recunoscut ca lider al zonei de distribuire. Totodată, acesta este cel care a sprijinit aderarea la grupare a lui Iosif Daniel Șafar și Ștefan Frigură”, arată procurorii DIICOT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.