Un cunoscut prezentator TV aduce atacuri grave la adresa Poliției

164

Prezentatorul tv, poreclit Sărmăluță, s-a ales cu acuzaţii penale, după ce a condus chiar dacă permisul său era suspendat. Jurnalistul a fost prins de poliţişti în zona Dorobanţi, când a fost zărit circulând pe sens interzis. România TV susţine că Ionuţ Cristache a primit o amendă şi s-a ales şi cu dosar penal. Reacția jurnalistul a venit în această dimineață și acuzele sale sunt foarte grave, la adresa Poliției, dar și a unor COLEGI DE BREASLĂ!

Traim in tara in care nonsensurile tin loc si de lege si de ratiune si de tot. Nonsensul suprem, chintesenta prostiei, aberatia suprema este sintagma “sa-ti dovedesti nevinovatia”. In situatia asta aiuritoare m-am gasit si eu aseara, iesit din emisie, nu mai reuseam “sa-mi dovedesc nevinovatia”…am fost bombardat cu mesaje care insoteau stirea despre mine “a fugit de politie, dosar penal, penalul”. Nimic adevarat in toata povestea asta, dar eu eram deja un “infractor” care trebuie dat afara de la Televiziunea Publica!

1 COMENTARIU

  1. Dar acest Rares Bogdan , de la Realitatea TV, secondat de ” vocalistul lim.bau ” de Oreste , care efectiv erau de fapt „liderii ” celor care manifestau violent la Bucuresti , cum este ? Fata de ei cine ia masuri de „autosesizare ” , ancheta si cercetare penala ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here