Maria era o femeie aflată într-o situație foarte dificilă. Soțul rămăsese fără serviciu de câteva luni bune, copilul era mai mereu bolnav și datoriile se acumulau. Salariul ei, de asistentă medicală, devenise insuficient chiar și pentru acoperirea nevoilor de bază ale familiei.

Facturile se adunau, coșul de cumpărături se modificase drastic, iar Maria nu reușea să vadă luminița de la capătul tunelului.

Într-o zi, în timp ce era în pauza de masă, colegele vorbeau despre ce îmbunătățiri au mai făcut prin casă sau în ce vacanțe vor pleca. Cu tristețe, Maria  le-a întrebat sfios, cum reușesc să facă toate acestea când ea se chinuia să supraviețuiască.

Atunci a aflat secretul. Colegele ei contractaseră credite de nevoi personale și astfel lucrurile mergeau ca unse. O dobândă rezonabilă, un termen de rambursare decent și își puteau îmbunătăți viața. Ei bine, da, aceasta era soluția.

Maria s-a interesat ce acte îi sunt necesare, a comparat ofertele mai multor bănci și a ales un credit cu o dobândă rezonabilă și un termen de rambursare convenabil. Totul părea acum mult mai simplu, facturile au fost plătite și rata nu îi punea probleme majore.

Alegerea inspirată i-a dovedit că a fost o persoană responsabilă, care a contractat un credit de nevoi personale pentru a-și rezolva o problemă deosebit de importantă. În alt mod nu își putea permite să iasă din situația în care se afla de ceva vreme.

Desigur că a achitat la timp ratele lunare ale creditului. A reușit să ramburseze creditul în termenul stabilit și s-a dovedit a fi un client serios al băncii.  Există diverse tipuri de credite de nevoi personale, cum ar fi credite cu dobândă fixă, credite cu dobândă variabilă, credite online, credite neasigurate etc.

  Pentru a obține un credit de nevoi personale, va trebui să îndeplinești anumite criterii de eligibilitate, cum ar fi un venit stabil, un istoric de credit bun și o rată a datoriilor scăzută.

  Poți alege diferite opțiuni de rambursare pentru creditul tău, cum ar fi plata lunară fixă sau plata în rate egale. Folosește creditul doar pentru nevoi reale și importante, achită la timp ratele lunare și menține o rată a datoriilor scăzută.

La fel de bine poți folosi opțiunea de depozit la termen. Acesta este, cu certitudine, o modalitate sigură și profitabilă de a economisi.

Aceasta opțiune bancară are un mod foarte simplu de funcționare. În primul rând trebuie să deschizi un cont de depozit. Poți face acest lucru online, la ghișeul băncii sau prin intermediul aplicației mobile a băncii. Apoi depui banii, iar suma minimă depusă poate varia în funcție de banca și tipul de depozit ales. Aștepți perioada de depozitare, timp, în care, evident, nu ai acces la banii depuși pe durata depozitului. La sfârșitul perioadei primești dobânda acumulată și ai profit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.