Contrabanda a fost găsită într-un container personal al unui bătrân. Acest container conținea produse de contrabanda, mai exact un pistol, 3 încărcătoare si 100 de cartușe de 9mm. Containerul ar fi venit din Statele Unite ale Americii si a fost reținut in Portul Constanța.

În data de 15.01.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au participat la controlul amănunţit efectuat de către lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal Constanţa Sud la un container sosit din SUA, container ce conţinea bunurile personale ale unui cetăţean român, în vârstă de 70 ani. 

”În urma controlului, au fost descoperite o armă de foc tip pistol, 3 încărcătoare de 9 mm, 100 cartuşe 9 mm şi alte dispozitive din plastic aferente pistolului, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predate Serviciului de Arme, Explozivi şi Substanţe periculoase din cadrul I.P.J. Constanţa. ” declara Garda de Coastă într-un comunicat de presă. 

Poliţiştii de frontieră s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată şi folosirea de acte nereale.  

Citeste mai mult: adev.ro/qn4iaz

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.