Un camion al unității militare din Prundu Bârgăului a fost implicat într-un accident rutier, la intrare în Dej în zona sensului giratoriu Bistriţa – Baia Mare. Camionul executa o misiune de transport spre poligonul Turda.

Utilajul Armatei a rupt bara de protecţie a podului şi a rămas suspendat. Acesta tracta un tun pe care îl transporta spre poligonul militar din Turda.

La faţa locului s-a intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare, alături de un echipaj SAJ. Un militar, șoferul camionului implicat în eveniment, a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ ajuns la fața locului, după care a fost transportat pentru investigații suplimentare la spital.

Camionul implicat în accident aparține unității militare din Prundu Bârgăului, din cadrul Brigăzii 81 Mecanizată Bistrița, informație confirmată pentru Gazeta de Bistrița de cpt. Andreea Mureșan, purtătorul de cuvânt al militarilor bistrițeni.

Un camion aparținând Batalionului 817 Artilerie „Petru Rareș”, a fost implicat într-un accident rutier luni, 9 decembrie, la intrarea în localitatea Dej.

În urma accidentului, un militar a suferit leziuni în zona feței și, conform procedurilor, acesta a fost transportat de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal din Dej. Starea militarului este stabilă. 

Camionul executa o misiune de transport a unui obuzier cal. 152 mm spre poligonul Turda.

O comisie condusă de șeful de stat major al Batalionului 817 Artilerie va cerceta cauzele producerii accidentului„, a transmis purtătorul de cuvânt al Brigăzii 81 Mecanizată Bistrița, cpt. Andreea Mureșan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here