Un bîrgăuan a fost prins transportând lemn fără documente legale! Ce i-au făcut polițiștii

356
foto: ARHIVĂ

Un bărbat din Bistrița Bîrgăului a fost amendat de polițiști cu câteva mii de lei, după ce a fost prins transportând peste 12 m.c. de lemn fără documente legale. Pe lângă amendă, bîrgăuanul a rămas și fără marfă, dar și fără mijlocul de transport, care i-au fost confiscate de oamenii legii.

 

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului cu sprijinul Biroului pentru combaterea delictelor silvice și în colaborare cu lucrătorii din cadrul Ocolului Silvic Bistrița Bîrgăului au desfășurat, luni, o acțiune pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.

 

În cadrul acțiunii, polițiștii au depistat în trafic un bărbat de 36 ani, din localitatea Bistrița Bîrgăului, care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 12,51 mc de material lemnos.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit că, materialul lemnos în cauză a fost transportat fără documente de proveniență legală„, precizează IPJ BN într-un comunicat..

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei. De asemenea, s-a dispus confiscarea cantității de material lemnos în valoare de peste 8.300 lei și a autoutilitarei folosită la săvârșirea contravenției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here