Un bebeluș a fost împușcat chiar în brațele mamei

112

Caz şocant la Roma. O fetiţă de un an a fost împuşcată în spate chiar în braţele mamei sale românce. Femeia spune că a auzit o pocnitură puternică, dar nu a realizat iniţial ce s-a întâmplat.

Bebeluşul a fost operat de urgenţă însă starea sa rămâne gravă, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.
Tragedia s-a produs în apropierea unei tabere de romi din capitala Italiei, care a mai fost ţinta atacurilor xenofobe în trecut. Fetiţa, în vârstă de 1 an, a fost împuşcată în spate chiar în timp ce mama ei o ţinea în braţe.

Iniţial, copilul a fost dus de urgenţă la un spital din apropiere. A fost transferat apoi la cel mai bun spital de pediatrie din capitala Italiei, unde medicii au scos proiectilul din trupul ei.

Autorul nu a fost prins, însă carabinierii au deja un cerc de suspecţi.

Reprezentantul Asociaţiei Românilor din Italia declară că există o tensiune continuă între migranţi şi italieni.

Potrivit presei italiene, autorităţile de la Roma speră că este vorba doar de un caz izolat iar tensiunile dintre localnici şi imigranţi nu vor degenera în violenţe, în perioada urmatoare.

1 COMENTARIU

  1. Politia sau cei din atacuri xenofobe . Asa este, nu copiii sunt tinta celor care vor sa scape de aceasta categorie de populatie inadaptabila social , oriunde ar fi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here