foto - arhivă

Un bărbat de 45 de ani din Brăila a fost arestat după ce ar fi întreținut raporturi sexuale orale cu un minor. Acuzatul este momentan arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

La data de 22 februarie, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale l-au depistat pe un bărbat, de 45 de ani, din Brăila, bănuit de comiterea infracţiunii de viol şi corupere sexuală a minorilor.  

Potrivit anchetatorilor, în perioada septembrie 2020 – ianuarie 2021, acesta ar fi întreţinut, în repetate rânduri, raporturi sexuale orale cu un minor.  

Brăileanul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila care a luat faţă de acesta măsura reţinerii, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore.  

„În cursul acestei zile instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila şi a dispus faţă de bărbat măsură arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile.  El a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila”, a transmis Poliţia Brăila, conform Adevărul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.