Miercuri dimineață, în jurul orei 8, mai multe persoane au observat trupul unui bărbat ce plutea pe canal, pe râul Bega, în zona Pieței Iosefin.

Oamenii au sunat la 112, iar la fața locului au fost trimiși pompierii și polițiștii de la IPJ Timiș, informează Tion.ro.

„Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, în apele râului Bega fiind găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de 71 de ani. Polițiștii efectuează cercetări in vederea stabilirii tuturor cauzelor și condițiilor producerii incidentului”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Anchetatorii au observat că bărbatul avea în zona capului o lovitură, iar acum se fac cercetări pentru a stabili dacă rana provine din urma unui accident sau a unei agresiuni.

De asemenea, bărbatul nu avea asupra lui acte de identitate, ci doar un livret militar și un bilet de tren.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie, în urma căreia va fi stabilită cauza decesului.

„A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor cauzelor și condițiilor producerii incidentului”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here