Un angajat al OS Bistriţa Bîrgăului, găsit cu bube în cap de Garda Forestieră a contestat raportul instituţiei în instanţă! Judecătorii bistriţeni i-au dat cu flit… pe motiv de dosar penal

1321

După ce, în 2016, în urma unui control efectuat în pădurile Ocolului Silvic Bistriţa Bîrgălui, inginerul silvic Paul Măjeri a fost găsit responsabil direct de cauzarea unui prejudiciu de aproximativ 140.000 lei în dauna Ocolului Silvic Bistriţa Bîrgăului, acesta a contestat raportul în instanţă. Contestaţia i-a fost respinsă în final de magistraţii Tribunalului Bistriţa-Năsăud, ca inadmisibilă, dar procesul nu este finalizat, întrucât ostilităţile s-au mutat în ograda Curţii de Apel Cluj.

 

În vara anului trecut, la Bistriţa Bîrgăului s-au dus lupte grele pentru înlăturarea lui Dan Ţacăl din fruntea Ocolului Silvic Bistriţa Bîrgăului, care a pus la greu beţe în roţi celor care au încercat să jefuiască pădurile comunei. Începutul luptei a datat însă din toamna lui 2016, când viceprimarul Sorin Nuşfelean a ieşit la înaintare şi i-a cerut lui Dan Ţacăl demisia pe motiv că acesta ar fi responsabil de un prejudiciu colosal pe care Garda Forestieră l-ar fi descoperit în urma unor controale în pădurile administrate de Ocolul Silvic Bistriţa Bîrgăului, de circa 700.000 lei.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita.

3 COMENTARII

  1. Dosarele facute ce s a intamplat cu ele? Naftalina? Sare? Conservanti? Pe un amarat daca il prinde un doi e rezolvat! De fapt garda e plina de femei si pozeaza pe facebook, adevaratul sef a plecat, restul pamant!!!

  2. Peste 1000 de coiate într-un canton si nimeni nu răspunde, oare de ce? Un amărît cu caruta e amendat imediat iar miile de metri cubi furati de Labă nu le vede nime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here