Doi tineri din Bistriţa-Năsăud şi un al treilea din Suceava s-au ales cu dosare penale, după ce au fost prinşi la volan fără permise de conducere, respectiv sub influenţa alcoolului. Ba mai mult, unul dintre bistriţeni conducea un autovehicul cu numere de înmatriculare expirate.

 

 

La data de 9 octombrie a.c., pe DN 17, în localitatea Tiha Bîrgăului, în cadrul activităților de supraveghere a traficului și de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii l-au depistat pe un tânăr, de 27 ani, din Stulpicani, județul Suceava, în timp ce conducea o autoutilitară care tracta o semiremorcă, efectuând transport de marfă.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar valoarea indicată a fost peste limita legală, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, unde i-au  fost recoltate două mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii Serviciului Rutier i-au întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau altor substanţe.

 

În aceeaşi zi, în municipiul Bistrița, polițiștii Biroului de Ordine Publică l-au depistat în trafic, pe un bărbat, de 32 de ani, din Feldru, care conducea un autoturism.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și i-au întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de conducere fără permis.

 

De asemenea, pe DJ 172E, în localitatea Lechinţa,  polițiștii Secției 4 Poliție Beclean l-au depistat în trafic, pe un tânăr, de 20 ani, din Budacu de Sus, în timp ce conducea o autoutilitară cu numerele provizorii de circulaţie, expirate din luna aprilie a.c.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

I s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here