Tupeu a la Bodescu! S-ar vrea avocatul unor foști polițiști, care au zburat din sistem cu ajutorul lui

1408

Ioan Sidor Bodescu, fost șef al Serviciului de Informații și Protecție Internă (SIPI), actualmente avocat, se laudă încoace și încolo cât de tare este el în meserie.

Spun unele zvonuri că, Bodescu afirmă că, dacă foștii capi din IPJ Bistrița-Năsăud – Ioan Ovidiu Mureșan, Leon Cloșcă și Roberto Hasnăș, acum judecați la Tribunalul Maramureș pentru fapte de corupție, l-ar fi angajat pe el drept apărător în dosar, ar fi scăpat demult de instanță, fiindcă „el știe ce e acolo”. Și are mare dreptate când spune că „știe” fiindcă serviciul pe care l-a condus la acea vreme când cei trei foști polițiști au căzut în plasa DNA, a avut o contribuție majoră în dosarul cu pricina pe ascultări (chiar dacă DNA nu recunoaște). Asta, în condițiile în care Bodescu, spun gurile rele, a vrut capul lui Mureșan, retezat de la șefia IPJ BN. Mic avocat, mare tupeu!

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

2 COMENTARII

  1. Ei NA … ! Este de notorietate publica faptul ca pe „hoti , cu ” alti hoti-i ” poti prinde…
    Mai mult probabil ca stie el domnul ” harvocat „… unde trebuie ” unsa roata „… dar il pot pune si de acuma incolo, ca doara „scopul … scuza mijloacele ” si nu-i tarziu . Daca-i intrebi prin puscarii… ABSOLUT NIMENI NU ESTE VINOVAT , TOTI SUNT PEDEPSITI PE NEDREPT SI DUPA TOTI… SERVICIILE DE INVESTIGARE DIN POLITIE, SIGURANTA NATIONALA, SRI, ETC. ETC. ETC. AR TREBUI DESFIINTZATE si acestea sa aiba obiect de activitate doar … ” plantatul de brazi ” – cum este reclama aia la TV cu bautorii de bere … eventual … !

  2. Bodescu face parte din categoria clasica de fosti sau actuali ofiteri din Politie sau Servicii care s-au ”trezit peste noapte” cu diploma de absolvent al Facultatii de Drept, facuta in general la Cluj, si care au impresia ca bucata aia de hartie are sa-i faca dintr-o data ”buni, frumosi si destepti”. Asta este paradoxul societatii romanesti… oameni care habar n-au cum arata coridoarele Facultatii de Drept sunt mari juristi, avocati sau specialisti consilieri in probleme de drept. Daca vorbesti cu profii de la Drept nici unul nu-si aminteste ca astfel de indivizi le-au fost studenti, dar ei au ajuns mari avocati…
    Si cand te gandesti ca omul de rand nu stie la cine merge cu caciula-n mana ca sa-si apere nevoile…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here