Floare Gaftone, Monica Pop și Monica Szucs, reținute joi, pentru 24 de ore, de polițiști, în dosarul întocmit de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, de constituire a unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu, fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual, uz de fals și influențarea declarațiilor de la Primăria Bistrița, au fost puse sub control judiciar.

Secretarul municipiului Bistrița – Floare Gaftone, arhitectul șef Monica Pop și consilierul superior Monica Szucs vor fi cercetate în libertate. După ce au fost reținute ieri pentru 24 de ore, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud a dispus astăzi ca acestea să fie puse sub control judiciar pentru 60 de zile.

„Astăzi, 28 mai, cei trei funcționari publici, bănuiți de comiterea unor infracțiuni de natură economică, au fost prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud. 

Față de persoanele în cauză, procurorul de caz a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările sunt continuate în vederea documentării cauzei sub toate aspectele”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.


2 COMENTARII

  1. Oare de ce in Romania post revolutionara le trebuie asa de mult timp autoritatilor sa reactioneze la ceva cunoscut si arhicunoscut de atatia ani de zile ? Toata lumea stia ce faceau cele trei ­”fete destepte” de la Primaria Bistrita inca de vreo 15 ani dar nimeni nu misca un deget impotriva lor…
    Si ce credeti ca se va intampla ? Nimica…

  2. Asa se intampla cand nu te mai saturi de avutii ca doar nu le duci cu tine dincolo.Mai mare rusinea la cat de mandre se tineau si se credeau intangibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here