Tribunalul Cluj, darnic cu despăgubirile pentru condiţiile proaste de arest în cazul foştilor şefi ai poliţiei! Ultimul despăgubit: Ioan Ovidiu Mureşan

682

Judecătorii de la Tribunalul Cluj s-au arătat darnici când a venit vorba despre daunele morale cerute de către foştii şefi ai poliţiei pentru condiţiile execrabile din arest. În cazul fostului şef al IPJ B-N, Ioan Ovidiu Mureşan, suma stabilită de către Judecătoria Cluj-Napoca a crescut de 7 ori.

 

Pentru condiţiile de care au avut parte în cele 6 luni petrecute în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, foştii şefi ai poliţiei bistriţene, Ioan Ovidiu Mureşan, Roberto Hasnăş şi Leon Cloşcă au dat în judecată Poliţia clujeană şi Inspectoratul General al Poliţiei Române. Primul pas l-a făcut Leon Cloşcă. Acesta a acţionat în judecată IPJ Cluj în 2015, la doar câteva luni după ce a fost eliberat din arestul preventiv. În 2016, la 10 luni de la înregistrarea dosarului, magistraţii de la Judecătoria Cluj-Napoca au venit şi cu prima hotărâre în acest caz.


Află mai multe detalii, cumpărând ziarul Gazeta de Bistrita de la orice punct de vânzare a presei.

Andreea Moldovan

2 COMENTARII

  1. Asa mai. Puneti-i si in drepturile avute si restabiliti-le ” situatia anterioara ” ! Cel putin ceilalti doi sunt cu bun simtz, dar acest Muresan, un inganfat si un infatuat fara pereche, care sfideaza orice imaginatie si ” smechereala ” . Nu degeaba i se spune ” Ben Laden ” … ( al Romaniei ) . Azi-maine o sa-l vedeti inapoi … pus ” inspector sef la IPJ Bistrita … ” . BRAVO !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here