Trenduri Tehnologice Majore din 2019

42

Tehnologia are tendința de a evolua într-o manieră exponențială, devenind tot mai performantă în fiecare an. Chiar dacă numai 10-20 de ani nu reprezintă o perioadă uriașă pentru evoluție, în acest timp scurt tehnologia a ajuns să realizeze lucruri enorme.

Datorită evoluției tehnologice, oamenii din jurul lumii au acces la diverse gadget-uri performante care au un potențial uriaș de a le schimba viață în mai bine. În fiecare an, apariția de noi tehnologii ajută la îmbunătățirea multor industrii, și la îmbunătățirea traiului de viață a tuturor oamenilor.

Datorită acestui trend continuu, este preconizat că anul 2019 va aduce un număr larg de revoluții tehnologice. În cadrul acestui articol, v-om încerca să surprindem trendurile tehnologice majore care se vor desfășura în 2019.

Mai Multă Automatizare

Chiar dacă multă lume este oarecum speriată de automatizare și de revoluția care va veni cu aceasta; acest fenomen tehnologic va avea un impact benefic asupra vieții noastre în cele din urmă.

Când vine vorba de automatizare, oamenii au o mare îngrijorare legată de locurile de muncă și disponibilitatea acestora. Automatizarea va oferi angajatorilor posibilitatea de a folosi mașini pentru practicarea unor sarcini mai simple și monotone, în loc de ființe umane.

Chiar dacă în teorie, înlocuirea oamenilor cu roboți în cadrul forței de muncă va micșora locurile de muncă disponibile pentru slujbe mai simple, noi piețe se vor deschide creând noi job-uri.

Această automatizare are potențialul de a elimina nevoia oamenilor de a practica sarcini simple și monotone, oferindu-le acestora posibilitatea de a avea mai mult timp liber. Datorită acestor implicații, un viitor în care oamenii lucrează mai puțin și au o viață mai bună și mai confortabila este posibilă.

Chiar dacă în momentul de față automatizarea nu este la o formă atât de evoluată, aceasta se va dezvolta constant odată cu restul tehnologiilor, în viitorul apropiat.

În momentul de față avem câteva implementări al automatizării în diverse industrii dar, odată ce această tehnologie va fi adoptată la un nivel mai larg, întreaga piață a muncii va fi revoluționată.

Gaming Mai Dezvoltat

Gaming-ul a fost o industrie în constantă evoluție în ultimii ani, dobândind tot mai multă popularitate în cadrul consumatorilor. Ultimii ani au reprezentat o perioadă crucială pentru această industrie, evoluția tehnologică având un impact uriaș asupra lumii gaming-ului.

Datorită noilor tehnologii precum Realitatea Virtuală, Cloud Gaming și Inteligență Artificială, gaming-ul va experimenta o evoluție uriașă în cadrul anului 2019.

În momentul de față Realitatea Virtuală este încă la un nivel basic dar, în anii următori, și mai ales în 2019, de dezvoltarea acestei tehnologii va beneficia gaming-ul și dezvoltatorii de jocuri.

Cloud Gaming-ul reprezintă o altă tehnologie care va oferi utilizatorilor posibilitatea de a accesa jocuri de înalta calitate de pe orice dispozitiv conectat la internet. Cu lansarea platformei Google Stadia în 2019, deținerea unui calculator pentru gaming nu va mai fi o necesitate pentru a practica această activitate.

Pe lângă impactul pe care dezvoltarea gaming-ului îl va avea asupra jocurilor performante, această evoluție va influența și tipurile de jocuri mai simple precum cele de cazinou.

Combinația dintre Realitate Virtuală și Inteligență Artificială va oferi oamenilor posibilitatea de a accesa jocuri de cazinou cu totul revoluționare. În momentul de față, oamenii au deja acces la diverse jocuri precum slot-urile similare cu cele de la Gaminator, ruletă, și multiple jocuri de cărți.

Dar, odată cu evoluția gaming-ului, aceștia vor avea acces la toate jocurile menționate mai sus într-un mod inedit și de pe orice dispozitiv.

Concluzie

Luând în considerare modul exponențial în care tehnologia s-a dezvoltat în trecut, 2019 urmează să reprezinte un an esențial pentru un număr larg de industrii.

Dezvoltarea atât a automatizării cât și a gaming-ului va oferi oamenilor posibilitatea de a avea vieți mai confortabile, și mai bune în general.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here